AND Gayrimenkul Proje Grupları Workshop Sürecine Başladık

AND Gayrimenkul Proje Grupları Workshop Sürecine Başladık

09/01/2018 | Azor Brand & People Solutions
Tahmini Okunma Süresi: | Kelime

Yönetim danışmanlığını yaptığımız AND Gayrimenkul ile birlikte 2 Şubat'ta 2018'in ilk proje süreci workshop'unu gerçekleştirdik. Bu keyifli çalışmada birbirimizi tanıma yolunda yaptığımız küçük bir oyunla başladık. Ardından; şimdiye kadar neler yaptık, neleri değiştirdik ve en önemlisi neleri değiştirebiliriz gibi soruların cevaplarını bulmaya odaklandık.

Workshop'umuzda, projenin verimliliğini engelleyen ve engelleyebilecek unsurlar üzerinde bir değerlendirme de yaptık. Söz konusu engellerden kurtulma ve kutunun dışına düşünme yolunda ise tescilli modelimiz olan COZMO®'dan destek aldık. Ayrıca, proje ekibinin bu süreçte karşılaşabilecekleri yoğun iş yükleriyle nasıl başa çıkabilecekleri konusunda kısa bir metodoloji sunduk. Bu çalışmada, onların hem çalışma hem de özel hayatlarında uygulayabilecekleri bir ‘önceliklendirme’ yöntemi önerdik. Bu bölümü takiben de planlama konusuna odaklandık.

Azor olarak, proje süreçlerindeki en önemli noktalardan birisinin 'planlama' olduğuna inanıyoruz. Diğer yandan, araştırmalar iyi yapılandırılmış bir planlamanın proje ekiplerinin üzerinde oluşan stresi azalttığını gösteriyor. Bu nedenle, proje ekibiyle beraber önümüzdeki süreci mevcut ve potansiyel iş yoğunluklarını göz önüne alarak analiz ettik ve projenin adımlarını oluşturduk. 

Yaptığımız çalışmada, proje ekibini konfor alanlarından çıkarmayı ve düşüncelerini esnetip onları farklı düşünmeye yöneltmeyi amaçladık. AND Gayrimenkul'ün enerjisi yüksek proje ekibiyle beraber yeni dönemin harika geçeceğine inanıyor, tüm katılımcılara sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz!