İnsan Yönetimi Ve Hormonlar

İnsan Yönetimi Ve Hormonlar

13/03/2019 | Azor Brand & People Solutions
Tahmini Okunma Süresi: | Kelime

2019 yılında devreye aldığımız mini workshoplarımıza yepyeni bir başlık daha ekledik: İnsan Yönetimi & Hormonlar.

Bazılarınızın şaşkınlık içinde başlık üzerine düşünüyor olduğunu tahmin ettiğimiz için, sizlere hayata geçirdiğimiz bir workshop’umuzdan kısa bir örnek hazırladık.

İnsanın tabi olduğu dış etkenlerin, çeşitli hormonları salgılamasına neden olduğu bilimsel olarak biliniyor. Biz de Azor olarak; Cozmo® (Comfort Zone Model for Business) dahilinde bu alandaki gelişmeleri uzun zamandır yakından izliyor ve hormonların insanın harekete geçme ve/veya karar verme süreçlerini nasıl etkilediğini irdeliyoruz. Hayata geçirdiğimiz tüm projelerimizin arka planında kullandığımız söz konusu yaklaşımı, bu sefer İŞTE Proje Yönetimi’nin merakı yüksek ekibi için farklı şekilde ele aldık. İŞTE Proje Yönetiminin icra ettiği işin kapsamını mercek altına alarak, iletişimdeki etki-tepki süreçlerinin beynimizde nasıl vuku bulduğunu bambaşka bir çerçevede tartıştık. 

Akabinde, yaptığımız genel bilgilerin içselleştirmesi ve iş hayatımıza nasıl uygulanabileceğinin somutlaştırılması için uygulama kısmına geçtik. Oluşturulan takımlar ile iş hayatında karşılaşabilecekleri olası senaryo adımlarının hem İŞTE Proje Yönetimi ekibinde hem de iletişimde olunan insanlarda ne gibi etkiler yarattığını hormonlar üzerinden yorumladık. Bu şekilde, iş hayatında anlam verilemeyen bazı davranışların kökenine inme şansı bulduk. Çok verimli geçen mini workshopumuz için hiçbir zaman enerjilerini kaybetmeyen İŞTE Proje Yönetimi ekibine buradan da teşekkürlerimizi sunuyoruz!

Biz Azor olarak; icra ettikleri işle farklılaşmayı amaçlayan firmaların/markaların attıkları her adımda gerçek anlamda insan odaklı olması gerektiğine inanıyoruz. Aynı yaklaşımla da, tüm iş ortaklarımızı konfor alanlarının dışına çıkarıp yepyeni bakış açılarıyla tanışıp işlerini bir adım öteye götürebilmeleri tutkusuyla çalışıyoruz.

Siz de yaptığınız işin merkezine insanı yerleştirmek ve farklı bilimsel yaklaşımlarla işinize değer katmak istiyorsanız bize hemen ulaşabilirsiniz!