İş Geliştirme Ve Önceliklendirme Sorunsalı

İş Geliştirme Ve Önceliklendirme Sorunsalı

27/08/2018 | Azor Brand & People Solutions
Tahmini Okunma Süresi: | Kelime

"Hayatınızda hiç “yapılacaklar listenize” eklediğiniz ama bir türlü yanına tik atamadığınız iş kalemleriniz oldu mu? Peki ya ekibinizde?

Uzmanlık alanı, sektörü, departmanı, pozisyonu ne olursa olsun; iş hayatındaki birçok profesyonelin buna benzer bir problemi tecrübe ettiği bir gerçek.

Öyle bir zamanda yaşıyoruz ki, hiçbir fonksiyon gündelik görev tanımlarıyla sınırlı bir iş yapmıyor. Gelişimin ve değişimin parçası olabilmek için iş geliştirme alanında da çalışmalar yapıyor. Özellikle, iş geliştirmenin böyle ön plana çıktığı günümüz konjonktüründe önceliklendirme konusu mutlaka çözülmesi gereken bir sorunsal olarak karşımıza çıkıyor."

İlgili resim

Kurucumuz Emre Başkan tarafından kaleme alınan bu makale 14.08.2018 tarihinde Harvard Business Review Türkiye'de yayımlanmıştır. Genel olarak bilinen zaman yönetimi tekniklerinin zayıf noktalarını görmek, iş dünyasından örnekler okumak ve söz konusu problemi çözmek için tasarlanmış öneriyi öğrenmek için bu linke tıklayabilirsiniz. 

Not: HBR Türkiye özgün içerik politikası nedeniyle, söz konusu makaleler sadece hbrturkiye.com adresinde yayımlanabilmektedir.