Keyifli Yaşam Alanı Mutlu İşçiyle Başlar!

Keyifli Yaşam Alanı Mutlu İşçiyle Başlar!

17/04/2018 | Azor Brand & People Solutions
Tahmini Okunma Süresi: | Kelime

UN Global Compact imzacısı olan AND Gayrimenkul, kurulduğu günden bu yana tüketicilerine keyifli yaşam alanları sunma amacıyla sektörde farklılaştı. Buna ek olarak, çalışanlarına da keyifli bir çalışma ortamı sunmayı amaçladı ve bu yolda çeşitli projeleri hayata geçirdi. AND bununla da yetinmedi. Savunduğu değerler ışığında bu gayeyi sektördeki genel alışkanlıklarından bir adım öteye götürdü. AND, yüklenicilere bağlı çalışan ve geliştirilen projelerin hayata geçmesinde büyük emeği bulunan işçileri de bu kapsama dahil etti. Azor olarak AND ile beraber projelendirdiğimiz MİP (Mutlu İşçi Platformu), konut ve ofis alanı kullanıcılarına sunulan keyifli yaşam vaadini şantiyelerde çalışan işçilere kadar genişletti. 

Keyifli yaşam alanlarını hayata geçirmenin mutlu işçilerle başlayacağına inanan AND, MİP kapsamında hem şantiyelerde çalışan işçi arkadaşlarımıza farklı sosyalleşme imkanları sunuyor hem de İSG kapsamında çeşitli ödüllendirme mekanizmalarını hayata geçiriyor.

Azor olarak yönetim danışmanlığını yaptığımız AND Gayrimenkul'ün hayata geçirdiği bu insan odaklı projenin bir parçası olmaktan büyük mutluluk duyuyoruz.

Nice mutlu günlere!