Lincoln Electric ile Pandemi Sürecinde Takımdaşlık Eğitimi

Lincoln Electric ile Pandemi Sürecinde Takımdaşlık Eğitimi

09/04/2020 | Azor Brand & People Solutions
Tahmini Okunma Süresi: | Kelime

Lincoln Electric Türkiye Pazarlama Departmanı ile Uzaktan Çalışma Sürecinde Takımdaşlık başlıklı online eğitimimizi gerçekleştirdik.

Kullandığımız araçlar sayesinde oldukça interaktif geçen eğitimimizde ilk olarak takım kavramını irdeledik. İnsanın neden ve ne gibi durumlarda takımdaşlığa ihtiyacı olduğunu bilimsel bazda tartıştıktan sonra evden çalışma sürecinde takım ruhunu geliştirmek için nelere dikkat edilmesi gerektiğini ortaya koyduk. Ortak karar alma süreçlerinden iş süreçlerine kadar takımdaşlığın temeli olan güven duygusunun nasıl korunabileceğini gösteren net bir çerçeve çizdik.

Bununla da kalmadık; güçlü bir takımın yüksek belirsizlik ortamında iç müşterilerine nasıl değer katabileceğini oluşturduğumuz süreç üzerinden tartıştık. Bu eğitimimizde bizi en çok mutlu eden şey ise eğitimimizin hemen sonrasında Lincoln ekibinin sunduğumuz çerçeve üzerinden bir aksiyon planı çıkarması oldu. 

Lincoln Electric Türkiye Pazarlama ekibine her zamanki yüksek enerjileri için takım lideri değerli Uğur Bayram'a da güzel yorumları için teşekkür ediyoruz.