Sakarya Üniversitesi Fikir ile Gelecek Topluluğunun Davetlisiydik

Sakarya Üniversitesi Fikir ile Gelecek Topluluğunun Davetlisiydik

21/11/2019 | Azor Brand & People Solutions
Tahmini Okunma Süresi: | Kelime

Azor olarak; sadece yönetim, strateji, marka ve insan yönetimi alanlarında projeler tasarlayan bir danışmanlık firması olmadık. Biz, dünyayı konfor alanlarının dışına çıkabilen insanların ve kurumların değiştirebileceğine inanan bir ekip olarak tüm yapımızı ve hizmetlerimizi bu inancın üzerine inşa ettik. Bu inanç doğrultusunda, sadece kurumlara hizmet vermekle kalmadık, her sene bildiklerimizi ve ürettiklerimizi ülkemizin geleceği olan gençlerimizle paylaşmaya özen gösterdik.

Bu kapsamda, kurucumuz Emre Başkan Sakarya Üniversitesi'nin güzide topluluklarından Fikir ile Gelecek'in organizasyonuna davet edildi. Keynote konuşmasının konusu elbette konfor alanı kavramı ve gelecekti. Dinleyicilerle yüksek etkileşim içerisinde geçen "Neden Konfor Alanlarımızın Dışına Çıkmalıyız?" başlıklı buluşmasında, geleceği şekillendirmenin tek yolunun söz konusu güven çemberinin dışına çıkabilmekten geçtiğini vurguladı.

TURNEMİZ DEVAM EDİYOR

Eğitime verdiğimiz destek çerçevesinde, üniversite toplulukları, liseler ve dernekler vasıtasıyla bu sene de birçok şehrimizi ziyaret edeceğiz. Daha şimdiden; İstanbul, Ankara, Konya, Yalova ve Erzincan gibi illerimizdeki sayısız genç arkadaşımızla buluşabilecek olmanın heyecanını yaşıyoruz. Onların hayatlarına bir nebze de olsa dokunarak, konfor alanının dışına çıkabilmeyi bilen bir gençliğin yetişmesine katkıda bulunmak istiyoruz. Sonuçta; bir genç hayata bakış açısını değiştirir, bir ülke değişir.

Ne mutlu bize ki; bugüne kadar 10.000'den fazla gencimiz konfor alanının gerçek anlamda ne olduğunu ve bu alanın dışına nasıl çıkabileceğini öğrenmiş durumda!

Nicelerinde görüşmek dileğiyle!

Azor Brand & People Solutions