Anadolu Grubu ile COZMO® For Training'in 4. Modülünü Gerçekleştirdik!

Anadolu Grubu ile COZMO® For Training'in 4. Modülünü Gerçekleştirdik!

16/05/2017 | Azor Brand & People Solutions
Tahmini Okunma Süresi: | Kelime

Anadolu Grubu liderlik eğitim serisi Leader's Touch, bu sene 4. modülünü hayata geçirdi. Anadolu Grubu'nun farklı şirketlerinden katılım sağlayan liderler COZMO® For Training ile hem unutulmaz hem de çok verimli bir gün tecrübe etti.

AZOR OLARAK NELER YAPTIK?

Süreçte, Linkage önderliğinde organize edilen eğitim modülü detaylıca incelendi. Edinilen bilgiler ışığında, Anadolu Grubu'nun kurumsal ihtiyaçlarına uygun olarak özel bir gün tasarlandı. Alışıla gelmişin dışında, Alize ortaklığı ile denizde gerçekleşen bu workshop'umuzun ana teması "VUCA Dünyası'nda Takım Olma" idi.

Katılımcılar, COZMO® (Comfort Zone Model) sistemimizi baz alarak tasarladığımız günde tam 3 kere konfor alanlarının dışına çıktılar. VUCA Dünyası normlarına göre uyarlanmış içerikle masa başında öğrendikleri hususları gerçek hayatta uygulama ve bu öğretilerin etkilerini görme şansı elde ettiler.

Hem bundan önceki 3 modülde Leader's Touch programının en yüksek memnuniyet oranına sahip olmaktan hem de Anadolu Grubu gibi bir iş ortağına sahip olmaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Yeni modülleri heyecanla bekliyoruz!

Bu farklı workshop anlayışı hakkında detaylı bilgi almak için tıklayın!