İnsan Odaklı Değer Önergesi

İnsan Odaklı Değer Önergesi

16/04/2019 | Azor Brand & People Solutions
Tahmini Okunma Süresi: | Kelime

Akademik dünya ile iş birliklerimiz ve eğitime verdiğimiz destek tüm hızıyla devam ediyor.

3 Mart 2019 tarihinde Yıldız Teknik Üniversitesi Strateji sınıfı öğrencilerini değerli akademisyen  Doç.Dr. Pınar Büyükbalcı'nın davetlisi olarak ziyaret ettik. Konumuz "insan odaklı değer önergesi oluşturmak"tı. 

Dersimizin ilk adımında insan odaklılık kavramını tanımladık ve bunun hem müşterileri hem de çalışanları hedef alması gerektiğini vurguladık. Aynı başlık altında, müşteri konusunu da derinlemesine tartışarak "iç" ve "dış" müşteri ayrımını yapmanın önemini paylaştık. Bunu takip eden süreçte, değer önergelerinin tüm hedef kitlelerini harekete geçiren özellikte olması gerektiğini savunarak, nörobilim ve konfor alanı psikolojisi üzerinden çeşitli kritik bilgileri hep beraber hatırladık.

Son olarak, tüm bu bilgileri baz alarak, en verimli değer önergesinin nasıl oluşturulacağını, bunun misyon ve vizyon gibi stratejik yapı taşlarına nasıl taşınabileceğini hem iyi hem de kötü örnekler üzerinden değerlendirdik. Gün sonunda, iş hayatına atılacak olan arkadaşlarımıza yapıcı eleştiriler geliştirebilecekleri bir sistematik sunmaya çalıştık.

Azor olarak, dünyayı konfor alanlarının dışına çıkma cesareti gösteren firmaların değiştirebileceğine inanıyoruz. Bu ideal doğrultusunda, geleceğimizin teminatı olan genç arkadaşlarımızı akademi ile olan iş birliğimiz dahilinde ziyaret etmeye devam edeceğiz. Çünkü; dokunabildiğimiz her insanın, bizi idealizimi gerçekleştirmeye bir adım daha yaklaştıracağını çok iyi biliyoruz. 

Azor Brand & People Solutions