Avrupa'nın Enerji Devi Engie'nin GEM Turkey Birimi Stratejide Azor Dedi!

Avrupa'nın Enerji Devi Engie'nin GEM Turkey Birimi Stratejide Azor Dedi!

28/11/2019 | Azor Brand & People Solutions
Tahmini Okunma Süresi: | Kelime

Avrupa'nın enerji devi Engie'nin Türkiye organizasyonunda büyük öneme sahip Engie GEM Turkey ile strateji çalışmalarımızı başlattık. Çalışmalarımızda geliştirilecek stratejinin VUCA'ya uyumunu ve insan-değer odağını artırmak için farklı yöntemler kullandık.

STRATEJİ ÇALIŞTAYI

İlk adım olarak iki günlük bir çalıştay gerçekleştirdik. Boğaziçi Mezunlar Derneği'nin doğa içerisindeki tesislerinde gerçekleştirdiğimiz ilk oturumumuzda TOWS matrisi üzerine çalıştık. Yoğun, ama bir o kadar da üretken geçen bu çalışmamız, ikinci günün bazını oluşturdu.

ANLAMLI BİR AMAÇ BELİRLEMEK

Çalıştayımızın ikinci gününde TOWS matrisimizin sunduğu verileri baz aldık ve çok farklı bir yöntemle Engie GEM Turkey'in yeni yolculuğunun ilk adımını attık. Curios ortaklığı ile gerçekleştirdiğimiz bu çalışmamızda iç ve dış tüm hedef kitleleri analiz ettik. Bağlı olunan Engie Global'ın gerçeklerini de göz önünde bulundurarak insan ve değer odağı kuvvetli bir amaç cümlesi belirledik. Şimdi sıra, tüm yolculuğun bazını oluşturacak olan bu cümlenin hayata geçmesi için somut projeler oluşturmakta...

Azor olarak, yoğun gündeme rağmen, yüksek enerjileriyle çalışmamıza farklı bakış açıları getirerek değer katan ve bu yeni yol hakkında duydukları heyecanı her fırsatta gösteren Engie GEM Turkey yönetim ekibine yürekten teşekkürlerimizi sunuyoruz.

Hep birlikte, her zaman daha iyiye!

Azor Brand & People Solutions