Coca-Cola İçecek İle Pandemi Sonrasındaki İnsana Odaklandık

Coca-Cola İçecek İle Pandemi Sonrasındaki İnsana Odaklandık

11/06/2020 | Azor Brand & People Solutions
Tahmini Okunma Süresi: | Kelime

Haziran ayında, Coca-Cola İçecek (CCI) çalışanlarıyla beraberdik.

Eğitim partneri olduğumuz Sabancı EDU (Sabancı Üniversitesi Executive Development Unit) tarafından organize edilen webinarımızda pandemi sonrası dönemde bizleri nelerin beklediğini "insan odaklı" bir mercekten inceledik.

Bahsi geçen dönemin daha iyi anlamlandırılabilmesi için ilk olarak VUCA Dünyası'na odaklandık. Ancak, burada genel yaklaşımın aksine farklı bir yöntem ile ilerledik. Değişken ve belirsizlik içeren durumların insanın düşünsel performansına etkilerini inceledik ve VUCA'nın adaptasyon süreçlerimiz ile ilişkisi hakkında bilişsel bir farkındalık yaratmaya çalıştık.

Webinarımızın ikinci kısmında ise Türkiye genelinde gerçekleştirdiğimiz araştırmalarımızdan edindiğimiz veriler üzerinden post-corona döneminde insan odaklılığın nasıl ele alınacağını ortaya koyduk. Takımdaşlığın neden daha da önem kazanacağını ve bu konunun neden bilimsel olarak ele alınması gerektiğini paylaştık. Son olarak yeni dönemin ödüllendirmeden çok CESARETLENDİRME dönemi olacağının altını çizdik.

Webinarımıza gösterilen ilgi ve takip eden süreçte elimize ulaşan teşekkür mesajları bizleri çok mutlu etti. Sürecin sağlıklı şekilde ilerlemesine destek olan tüm CCI ve Sabancı EDU yetkililerine ve değerli katılımcılara gönülden teşekkürlerimizi sunuyoruz.

Hep beraber, her zaman daha iyiye.

Azor Brand & People Solutions

Pandemi Sonrası Dönemde İnsan Yönetimi İçin Bize Ulaşın

1500 / 0

Adres
AND Kozyatağı Plaza İçerenköy Mahallesi Umut Sokak No:10-12 Ataşehir / İstanbul



*Doldurulması zorunludur