Neden Konfor Alanlarımızın Dışına Çıkmalıyız?

Neden Konfor Alanlarımızın Dışına Çıkmalıyız?

01/05/2019 | Azor Brand & People Solutions
Tahmini Okunma Süresi: | Kelime

Eğitime verdiğimiz destek kapsamında bu sefer de İstanbul Üniversitesi'ndeydik.

Kurucumuz Emre Başkan, İstanbul Üniversitesi İEEE Kulübü tarafından düzenlenen Kariyer Günleri programına katılım sağladı ve yüzlerce öğrenciye neden konfor alanlarının dışına çıkmaları gerektiğini bilimsel dayanaklarla anlattı. İnteraktif geçen konuşması boyunca insanın karar alma mekanizmaları ve harekete geçiş süreçleri hakkında bilgiler paylaşan Başkan; katılımcılara iş hayatlarında karşılaşabilecekleri konfor alanı tuzaklarına örnekler sundu. Son olarak, dünyayı değiştiren kişilerin konfor alanlarının dışına çıkabilen insanlar olduğunun altını çizerek çeşitli örnekler paylaştı.

Başta bugünü organize eden İEEE üyelerine ve salonu doldurarak büyük ilgi gösteren İstanbul Üniversitesi öğrencilerine sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz. Hepinizin hayallerinizin ötesine geçen güzellikte bir hayatı olmasını ve istikametinizin de her zaman konfor alanlarınızın dışına doğru olmasını diliyoruz!

Azor olarak, İstanbul Üniversitesi ile birlikte 2019 yılındaki 10. üniversite ziyaretimizi tamamlamış olduk. Takvimimizde Yıldız Teknik Üniversitesi ve Boğaziçi Üniversitesi ziyaretlerimiz olduğunu hatırlatmak ve sonbahar döneminde okul ziyaretlerimizin aynı tempoda devam edeceğini paylaşmak isteriz.

Görüşmek üzere!

Azor Brand & People Solutions