&NOW - "Marka & İnsan" Sahnesinde İş Dünyası'nın Konfor Alanlarını Konuştuk

&NOW - "Marka & İnsan" Sahnesinde İş Dünyası'nın Konfor Alanlarını Konuştuk

06/06/2018 | Azor Brand & People Solutions
Tahmini Okunma Süresi: | Kelime

&NOW Business&Tech etkinliği Mayıs ayında Uniq İstanbul'da gerçekleştirildi. Toplamda 220 oturumun yapıldığı ve 232 konuşmacının katıldığı organizasyon büyük ilgi gördü. Kurucumuz Emre Başkan da stratejik çözüm ortağımız waytosay tarafından hayata geçirilen Marka & İnsan sahnesinde "İş Dünyası'nın Konfor Alanı" başlıklı söyleşiye katıldı. 

Söyleşimizde, marka ve insanın firmalar için ayrıştırılamayacak iki temel unsur olduğunu vurguladık. Diğer yandan, "insanın" en temel unsur olduğunu da belirtmeden geçemedik. Müşterilerimizin de çalışanlarımızın da insan olduğunu, tüm markaların insanlar tarafından oluşturulup, yine onlara hizmet ettiğini hatırlattık. Bu noktada, Simon Sinek'in de dediği gibi insanı doğru anladığımızda yaptığımız işi daha iyi anlamamızın mümkün olduğuna inandığımızı belirttik. Nihayetinde, markaları oluşturan organizasyonların ve markaları satın alan insanların harekete geçme eylemlerini nasıl gerçekleştirdiklerini tescilli modelimiz COZMO® (Comfort Zone Model) üzerinden anlattık.

İş dünyasında insanları kapana sıkıştıran konfor alanı psikolojisini irdelediğimiz ve seyircilerin de katılımıyla interaktif hale gelen bu söyleşiden büyük keyif aldık. Başta waytosay kurucu ortağı Seda Hoşel Kiraz olmak üzere, tüm waytosay ekibine ve yüksek ilgileriyle bizleri çok mutlu eden misafirlerimize bu harika organizasyon için teşekkür ederiz.