MOTUL Türkiye ile VUCA Dünyası'nda Takım Olmak

MOTUL Türkiye ile VUCA Dünyası'nda Takım Olmak

20/06/2019 | Azor Brand & People Solutions
Tahmini Okunma Süresi: | Kelime

14-15 Haziran tarihlerinde MOTUL Türkiye'nin genç ve dinamik ekibiyle VUCA Dünyası'nda Takım Olmak temalı workshop'umuzu gerçekleştirdik.

Cozmo® for Training modelimizden beslenen bu workshop'umuz, modern eğitim sistemleri ve insan beyninin öğrenme mekanizmaları göz önüne alınarak tasarlanıyor. Diğer yandan, iş ortağımızın hedefleri ve kurum kültürü hakkında alınan brief ışığında kişiselleştirilerek firmaya özel benzersiz bir deneyim haline getiriliyor.

MOTUL Türkiye ile gerçekleştirdiğimiz bu özel çalışma da maksimum verimi alabilmek için 3 adım üzerinden kurgulandı:

1- KEYNOTE:  Projemizin ilk adımında, kurucumuz Emre Başkan VUCA Dünyası yaklaşımını temel alan ve kendisinin 2013 yılında gerçekleştirdiği Atlantik Okyanusu seyahatinden örnekler içeren bir konuşma gerçekleştirdi.

2- DENEYİMLEME: İkinci adımda, katılımcıların VUCA Dünyası'nı takım olarak deneyimlemeleri için denizde geçen bir gün tasarlandı. Bu süreçte, tecrübe edilecek senaryolar hem VUCA yaklaşımından hem de firmanın hedeflerinden beslenerek oluşturuldu.

3- DEĞERLENDİRME: Son adımda ise, VUCA Dünyası'nda deneyimlenen unsurlar iş dünyası gerçekleri üzerinden değerlendirildi.

Workshop'umuzun klasik salon tipi eğitimlerden farklılaşan yapısı ve yaşattığı benzersiz deneyimleri hakkında MOTUL Türkiye'nin enerjik ekibinden aldığımız teşekkür mesajları bizleri tarif edemeyeceğimiz şekilde mutlu etti. İyi ki varsınız!

Nice projelerde görüşmek üzere MOTUL Türkiye!

Azor Brand & People Solutions