Bir Kurum Konfor Alanının Dışına Nasıl Çıkar? - Türkiye'nin Konfor Alanı Araştırması 2018 (Video )

Bir Kurum Konfor Alanının Dışına Nasıl Çıkar? - Türkiye'nin Konfor Alanı Araştırması 2018 (Video )

20/05/2019 | Azor Brand & People Solutions
Tahmini Okunma Süresi: | Kelime

 2 Mayıs 2019 tarihinde &nowweek kapsamında waytosay tarafından organize edilen İnsan & Marka sahnesindeydik! 

"Bir Kurum Konfor Alanının Dışına Nasıl Çıkar?" başlıklı konuşmamızda Azor tarafından geliştirilen Cozmo® (Comfort Zone Model for Business) modeli üzerinden Türkiye çapında gerçekleştirilen araştırmanın sonuçlarını paylaştık. Sunumumuzun ilk bölümünde konfor alanı kavramına değinerek insanın gündelik hayatından örnekler paylaştık ve bu güven çemberinin farkında bile olmadan bizleri nasıl etkilediğini somut örneklerle ortaya koyduk. Bunu takip eden süreçte, bu kavramın iş dünyasında ne gibi etkileri olduğunu anlattık. 

Peki bir kurumun konfor alanı olabilir miydi? Eğer bu olgu iş hayatlarımıza sirayet ediyorsa, bir firmayı bu alanın dışına çıkararak o heyecan dolu "performans" alanına çekmek mümkün müydü? Şirketlerde hem verimi, üretkenliği, yenilikçiliği, hem de memnuniyet ve bağlılığı aynı anda artırmak için neler yapılabilirdi? 

Tüm bu soruların cevaplarını 2018 Kasım ayında Harvard Business Review Türkiye dergisinde de yayımlanan "Harekete Geçen Bir Kurum Yaratmak" başlıklı araştırma raporumuzu baz alarak bilimsel verilerle cevapladık.

İkinci senesinde İnsan & Marka sahnesinde olmaktan büyük mutluluk duyduğumuzu belirtmek isteriz. Hem waytosay ekibine hem de yüksek katılım göstererek ilgilerini ortaya koyan tüm katılımcılara sonsuz teşekkürlerimizle!

Konuşmamızın tamamına buradan ulaşabilirsiniz.

 

2018 yılında İnsan & Marka sahnesinde gerçekleştirdiğimiz konuşmamızın tamamına da bu linkten ulaşabilirsiniz.

Azor Brand & People Solutions