Özgecan İçin Tüm Ekranlar Simsiyah...

Özgecan İçin Tüm Ekranlar Simsiyah...

16/02/2015 | Azor Brand & People Solutions
Tahmini Okunma Süresi: | Kelime

Türkiye'nin büyük bir kısmı Özgecan'ın yaşadıkları nedeniyle gözyaşı dökerken bugün saat 22.00'de tüm kanallarda bir reklam kuşağı girdi ve ekranlar #Özgecaniçin simsiyah oldu... 

Birçok kişi ilk anlarda bunu kanalların ortaklaşa bir eylemi olarak düşündü, reklam kuşağında herhangi bir marka gözükmüyordu. Ancak, bu duyarlı hareketi reklam bedelini ödeyerek Filli Boya'nın verdiği kısa zaman içerisinde anlaşıldı.

Bir kısım insan Özgecan üzerinden marka iletişimi yapılmasını kınadı. 

Biz bu fikre katılmıyoruz ve çoğunluğun TV'deki eğlence sektörü ile oyalandığını düşünürsek, ülkemizde artık herkesin Özgecan'ın ismini duyduğuna inanıyoruz. Ayrıca, ekranda Filli Boya'ya ait bir markalama olmaması nedeniyle Filli Boya'nın çok önemli bir Sosyal Sorumluluk projesine imza attığını düşünüyoruz. Filli Boya bu hareketiyle her şeyin para olmadığını ve insani değerlerin savunulması gerektiğini hepimize göstermiş oldu... Filli Boya Özgecan isminin temsil ettiği değerlere sahip çıktı. 

Bu itibar yönetimidir, toplumu ve toplumsal değerleri sahiplenmektir.

Değerli Filli Boya ailesini ve Sn. Gözde Akpınar'ı karşılık beklemeden hayata geçirdikleri bu bilinçlendirici proje nedeniyle kutluyoruz.

Özgecan için rahmet, ailesine de sonsuz sabırlar, ülkemize de böyle kara haberlerden uzak aydınlık bir gelecek diliyoruz.