2050 Yılında Gayrimenkul Sektörü Neler Sunacak?

2050 Yılında Gayrimenkul Sektörü Neler Sunacak?

01/02/2018 | Azor Brand & People Solutions
Tahmini Okunma Süresi: | Kelime

Ülkemizde firmalar genel olarak 5 ila 10 senelik planlamalarla sektörlerine yön vermeye çalışıyorlar. Dünyaya yön veren ülkelerdeki şirketler ise kısa ve orta vadeli planlamalar yapsa da, uzak geleceği vizyonlarının DNA'sına işliyorlar. Pusula mahiyetinde kullandıkları bu uzun vadeli yol haritalarını da her zaman verileri baz alarak oluşturuyorlar. Zira, böyle bir yaklaşımın firmalarını konfor alanlarının dışına çıkaracağını çok iyi biliyorlar. Belki de sırf bu nedenlerle, Türk firmaları yurt dışındaki trendleri takip eden konuma düşüyor.

Diğer yandan, ülke olarak gayrimenkul sektöründeki dünya trendleri takip ediyor olsak da, bu alanda birçok konuda öncü olduğumuz da ortada. İşte bu noktada, Türk firmalarının uzak geleceği irdelemeleri durumunda ülke ve jeopolitik şartların zorluklarına rağmen global olarak büyük fark yaratabileceğine inancımız sonsuz.

Bu inanç doğrultusunda, Birleşmiş Milletler'in demografik araştırmalarını baz alan ve farklı birçok kaynaktan esinlenen bir rapor hazırladık: "2050 Yılında Gayrimenkul Sektörü". Raporumuz, 2050 yılında insanın tecrübe edeceği Dünya'nın detaylarını sunuyor ve buna karşılık olarak insanların gayrimenkul sektöründen neler bekleyeceğini rakamlarla ortaya koyuyor.

Unutmayınız ki; uzun vadeli vizyonlar firmaları konfor alanlarının dışına çıkarır. Eğer, şirketler bu çizginin ötesine geçemezse değişemezler. Değişemezlerse de, geleceğin seyircisi ve takipçisi olmaktan öteye gidemezler.

Gelin siz de, gayrimenkul sektöründe geleceğe yön veren bir firma olmak adına uzak geleceğe odaklanın. Bize ulaşın, ofisinizi ziyaret ederek "2050 Yılında Gayrimenkul Sektörü" raporumuzu sizlerle de paylaşalım.