Eczacıbaşı Topluluğu'nda Dijital Dönüşüm

Eczacıbaşı Topluluğu'nda Dijital Dönüşüm

28/02/2019 | Azor Brand & People Solutions
Tahmini Okunma Süresi: | Kelime

Dijital dönüşüm, günümüz koşullarında bir ihtiyaçtan öte zorunluluk halini aldı. Öyle ki; birçok firma bu alanda yatırımlarına başladı ve çalkantılı ekonomik koşullara rağmen söz konusu çerçevede çalışmalarını devam ettirdi. 

Birçok alanda olduğu gibi, dijital dönüşümün de öncülerinden biri olan Eczacıbaşı Topluluğu hem süreçlerini değerlendirmek hem de konu hakkındaki bilinci artırmak için özel bir toplantı düzenledi. Biz de Azor olarak, bu özel güne değişim ve dönüşüm süreçlerindeki insan faktörünü ortaya koyan bir çalışmayla katılım sağlayarak, insan biyolojisinin ve psikolojisinin değişime nasıl direnç gösterebildiğine dair örnekler paylaştık. Bunu takip eden süreçte ise; nörobilim, konfor alanı psikolojisi ve VUCA Dünyası gerçeklerini temel alan tescilli danışmanlık modelimiz COZMO® (Comfort Zone Model) ışığında, söz konusu direncin kök nedenleri hakkında bilgiler paylaştık.

Çalışmamıza yüksek ilgi gösteren, enerjisi yüksek ve her zamanki gibi misafirperver olan Eczacıbaşı Topluluğu'nun değerli insanlarına yürekten bir teşekkürü borç biliyoruz. Kendilerine, emek verdikleri bu sürecin hayallerinin bile ötesine geçen güzellikte sonuçlar getirmesini diliyoruz.

Azor Brand & People Solutions