Türkiye'nin Konfor Alanı Haritası Araştırması 2019 Başladı!

Türkiye'nin Konfor Alanı Haritası Araştırması 2019 Başladı!

16/07/2019 | Azor Brand & People Solutions
Tahmini Okunma Süresi: | Kelime

Azor olarak; dünyayı konfor alanlarının dışına çıkma cesareti gösterebilen firmaların değiştirebileceğine inanıyoruz. Zira; yeniliklerin, gelişimin ve başarının bu alanın dışında olduğunu çok iyi biliyoruz. İşte bu nedenle, küresel ortamda daha rekabetçi bir Türkiye ve profesyonel çalışanların kendilerini daha rahat gerçekleştirebilecekleri bir iş dünyası yaratabilmek için her sene Türkiye’nin Konfor Alanı Haritası Araştırmamızı düzenliyoruz. (2018 Araştırma Raporumuzu bu linkten inceleyebilirsiniz)

Bu seneki çalışmamız, firmaların konfor alanlarının dışına çıkma yolunda yaşadıkları değişiklikleri 2018 ile karşılaştırmalı olarak ortaya koyacak. Buna ek olarak, 2019 yılının fotoğrafını çekerek yöneticilere bu yolda adım atmaları durumunda ne gibi aksiyonlar almaları gerektiğini gösterecek.

Kasım ayında Harvard Business Review Türkiye dergisinde yayımlanacak olan araştırmamız, 23 Ağustos Cuma akşamı sona erecek.

Sizler de sadece 5 dakikanızı ayırarak araştırmamıza katılabilir, tüm Türkiye'ye sesinizi duyurabilirsiniz. (Araştırmamıza katılmak için tıklayın)

Araştırma raporumuzu web sitemizden veya sosyal medya hesaplarımızdan da takip edebilirsiniz (Bizi Takip Edin: Instagram; LinkedIn; Facebook; Twitter)

Azor Brand & People Solutions